BLACK FRIDAY AKCIÓ A VIZIDONGÓ PARKBAN!

Mi is a Vizidongó?

A Vízidongó, egy víz által hajtott személyes vízi jármű tartozék, ami lehetővé teszi, hogy a használó a víz fölé emelkedjen. A Vízidongó egy 12 méter hosszú csövön keresztül irányítja át a jet ski tolóerejét a dongó testébe. Ez a tolóerő emeli fel a Vízidongo testét a vízből a levegőbe. A használó a két kezénél elhelyezett karok segítségével tudja a víz tolóerejét irányítani, mivel a karok a dongó testére rászerelt fúvócsöveket irányítják, így biztosítandó a megfelelő és biztonságos manőverezési képességet. A vízsugár, ami a két fúvócsőből távozik nagy víz mennyiségű, de nyomása alacsony, így bárki közvetlen a fúvócső alá rakhatja a kezét, sérülés nélkül.

Óriási Black Friday Akció!

Idén a Vizidongó csapat is beszáll a ma már Magyarországon is hagyománnyá vált Black Friday őrületbe. Felkínálunk 300 db kupont 70%-os Black Friday áron. A kupon személyenként 10 vagy 15 perc repülést, illetve minden esetben egy 15 perces tréninget biztosít egy előre leegyeztetett időpontra. A kupont akár 2 ember is felhasználhatja, így a repülési idő arányosan szétoszlik, de az élmény duplázódik. A kupon 2019 Május végétol 2019 Szeptember végéig használható fel.
Ennyi jegy van már csak!

Black Friday Csomagok

Páros Black Friday Akció

A kupon 30% kedvezményt biztosít a páros csomagból.

39.990Ft./kupon
  • 15 per training
  • 2*15 perc repülés
  • 2 ember is felhasználhatja

Kezdő Black Friday Akció

A kupon 30% kedvezményt biztosít a kezdő csomagból.

19.990Ft./kupon
  • 15 per training
  • 10 perc repülés
  • 2 ember is felhasználhatja

Haladó Black Friday Akció

A kupon 30% kedvezményt biztosít a haladó csomagból.

49.990Ft./kupon
  • 15 per training
  • 3*10 perc repülés
  • 2 ember is felhasználhatja

Karácsonyra!

 Adrenalin löket borítékban csomagolva és kupon formájában tálalva. Ajándékozz ismerőseidnek, szeretteidnek Vizidongó élményt, hogy megtudják milyen érzés a víz felett repülni.

Szülinapra

Lepd meg szülinapos ismerősödet egy Vizidongó repüléssel. Stílusos, személyes és egyértelműen életre szóló élmény. Bátran lepd meg hölgy ismerőseidet is!

Vagy csak egy szuper napra

Legyen az egy évforduló, névnap vagy akár egy átlagos szerda, az ajándék mindig örömteli gazdára talál. Extrém repülés 5 méterrel a víz felett.

12

FUN@ FUNDYTÓ

© 2017 Vizidongo Kft. Minden jog fenntartva! 

0